Image: Gastrologik

Fredagsmiddag på nyöppnade Gastrologik där man inte får någon meny utan endast väljer om man vill äta 3 eller 6 rätter och sen bestämmer kockarna. En 6-rätters vegetarisk lagade de med bravur. Det var supergott med mycket fokus på råvarorna. Godast var nog den pyttepyttelilla potatisen från Österlen. På bilderna ser ni amous bouchen rödbetssorbet, bröd, ett 65-gradigt ägg med olika kålkomposititoner (bland annat rödkålssås) och mandelmjölksglass med mandelflarn. Riktigt bra ställe som liksom lyckas vara snoffsigt och hemtrevligt på samma gång. Gå hit!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s