Helgen som var…

Ny vecka. Som tur är innehöll den senaste helgen exakt vad jag behövde; mycket soffa men även hälsokost, spa-massage, frisk luft och gos från man och gullig hund. Efter en sjukt intensiv vecka med massa jobb, en snabbresa till Köpenhamn och middagar nästan varje kväll isolerade jag mig med några av de jag gillar mest, min Ted och hundisen Max som jag lånar från David och Klara så ofta jag kan.

På fredagskvällen var jag nästan bara i soffan och åt BÄSTA karljohansvampspastan från Den gamle och havet. Somnade innan tio. Lördagen började med hälsofrulle till avsnitt 2 av The Secret Circle som jag gillar skarpt. Apropå hälso, så har jag stockat upp med maca-pulver, lyprinol, linfröolja, hampafrön, kokosvatten och järntillskott nu inför de kallare månaderna. Sen hängde jag och Ted på Sturebadet Haga. Tog massage och låg och halvsov, och promenad genom hagaparken hem.

På lördagskvällen var det Ebba och Max-mys i soffan med all tillgänglig ny reality-tv, gurkstavar och tuggben. På söndagen tog vi långpromenad från Karlberg bort till Kista. Det var vackert med färggranna löv och sval luft.

Såhär såg det ut! Latte-björnen är från Kafé Esaias på Drottninggatan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s