Medelhavsdressat

Apropå Indiska och såna här klänningar. Jade Jagger-kollektionen är semesterlicious. Den här klänningen passar ju bara så bra till omgivningen, (jag och medelhavet liksom) och eftersom den är ganska genomskinlig kan man låta fina underkläder visas upp. Jag har svart spetsbalconette från Stella under.Advertisements

2 thoughts on “Medelhavsdressat

 1. GRATTIS till giftermålet. Men jag är nyfiken på att veta:
  1. Hur gick det till (alltså vart gifte ni er)?
  2. Ringen, får man se vad det blev för något?
  3. De söta tvillingarna på bilden nedan, vilka är de?
  4. Slutligen visa bild på klänningen!!

  Tack på förhand.

 2. Hej Sylvia, tusen tack!! har tänkt att skriva lite mer om bröllopet men har bara inte hunnit. Lovar att lägga upp bild på både ring och klänning inom kort men svarar på dina frågor här så länge..

  1 Vi gifte oss i Skåne hos vår vän Raoul Hamilton som äger Ovesholms slott: http://sv.wikipedia.org/wiki/Ovesholms_slott
  Vi hade tänkt ha utomhusvigsel vid en sjö på Ovesholm men vädret var så himla skakigt så vi valde tillslut inomhus i en jättehäftig lokal, en jättestor lada som ser ut typ som en kyrka. det är jättehögt i tak och cool akustik. Jag och mina tärnor anlände med häst och vagn in i vigsellokalen där min Ted tog emot oss. Mycket skoj var det. Vi hade ca 120 gäster och middag från restaurangen Kippers Källare i Kristianstad. Det var strålande. Och sen fest och dans. Det är galet, men bästa dagen i livet typ. Jag var supernervös inför vigseln men sen bara skoj.

  2 Jag fick min mormors förlovningsring att ha som vigselring som vi lämnade in till guldsmed och förminskade, gjorde ny inskription i och putsade. Det är en enkel, slät ring i rött guld som jag nu bär ihop med min förlovningsring som är i platina med sten från Cartier.

  3 De gulliga tvillingarna heter Marina och Maria och är från Japan. De är min mans Japanska affärspartners döttrar.

  4 och klänningen kommer på bild snart!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s