Behöver quick fix

Här sitter jag och ser bedrövlig ut i en hotellobby i Riga. Och inser att alla flygresor den senaste månaden har börjat lämna spår på min hud. Knottror och torr. Och jag ska gifta mig snart. Tips, någon? Bästa masken? Ansiktsbehandlingen? Peelingen?

Advertisements

4 thoughts on “Behöver quick fix

 1. aspirinmasken! krossa 4-5 aspirintabletter (vanliga från apoteket, vit/grön förpackning), lägg de i en liten skål och droppa några FÅ vattendroppar i och blanda ihop väl.
  det ska absolut inte bli vattnigt men kletigt. sen kan du antingen lägga i lite honung + yoghurt men jag brukar personligen blanda i lite av min vanliga ansiktsmask för vissa kan få finnar av yoghurt och jag har ingen lust att chansa.
  sen lägger du den över hela ansiktet (ej ögon området) och låter verka i 30-45 min.

  när du blandar aspirinpulvret med vatten så får du BHA-syra (beta hydroxy acid) som brukar användas i anti-age produkter och mot acne.

  den här masken e verkligen grym! jag har provat många dyra och omtalade masker men den här har överlägset vunnit i resultat. Mina porer minskar, hudtonen blir jämn och får MKT lyster.
  efteråt smörjer du in dig med en 100% ren olja, t.ex argan, avocado (väldigt bra mot torr hy) eller jojoba. 100% rena oljor har förändrat min hy och jag önskar att jag hade provat tidigare. gå till en uppstyrd hälsokost för att köpa oljorna. jag bor inte i sverige så vet inte var du hittar de bästa. hoppas att det här funkar lika bra för dig som för mig! googla aspirinmasken om du tycker att det låter som ngt halvdant hokuspokus för i princip alla som testar den blir hooked.

  för att få maxat resultat och nå perfektion till ditt bröllop skulle jag självklart gå på någon bra behandling kombinerat med detta.
  kram och lycka till! (jag är 26 år, så du vet min hud-ålder)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s